Fermob

Je bent hier:

Franse specialist in Design tuinmeubelen.

Het Franse Fermob is dé specialist op het gebied van design tuinmeubelen. Bijzonder aan de buitenmeubels van Fermob is dat zij grotendeels gemaakt zijn van aluminium, wat ze ongevoelig maakt voor weersomstandigheden als regen, wind en kou.

Je kunt Fermob tuinmeubelen dus met een gerust hart het hele jaar buiten laten staan, ideaal voor als er plotseling een winterzonnetje doorbreekt.

De  Fermob Luxembourg tuinstoel is ontworpen door Frédéric Sofia.

De Luxembourg stoel van Fermob heeft een frame van aluminium en de rugleuning en zitting zijn gemaakt van gebogen aluminium latten. De Luxembourg stoel heeft een zeer goede weersbestendigheid. Deze stoel kan gestapeld worden tot maar liefst 10 stuks .

De Luxembourg stoel is beschikbaar in alle 23 mogelijke kleuren, waaronder acapulco blue, anthracite, cactus, carrot, en vele, vele andere kleuren, zoals chili, clay grey, cotton white, deep blue, frosted lemon, honey, ice mint liquorice, nutmeg, paprika, pink praline, plum, poppy, red ochre, rosy mary, steel grey, en vele, vele andere kleuren, zoals storm grey willow green capucine, cedar green, lagoon blue, russet en verbena.

Onze merken