Anton Damen

De schitterende klassieke vormgegeven stoelen van Anton Damen hebben een geweldige en tijdloze uitstraling. Het verzinkte metaal met de speciale poedercoating, de roestvaststalen scharnierdelen en de extra laklagen zorgen voor onovertroffen duurzaamheid. Verkrijgbaar in diverse kleuren: leliewit, bronsgroen, nachtblauw en naturel teak.

De producten worden gemaakt van natuurlijke materialen, primair staal en hardhout. De producten zijn primair bedoeld voor buiten, maar kunnen ook worden gebruikt voor binnen. Alle producten worden nog voor een belangrijkdeel handmatig (en ook op maat) gemaakt. We hebben daarin vanaf het begin gekozen voor kwaliteit en exclusiviteit.

Een compleet programma van klassieke buitenmeubelen. Top kwaliteit in ontwerp, buitenmeubel en afwerking. Een totaal programma dat bestaat uit stoelen (met lage rugleuning, hoge rugleuning of een verstelbare hoge rugleuning), tweezits- en driezitsbanken, losse bijzettafels, tweezits- en drieztits sportbanken, ligstoel (deckchair), ligbed en een uitgebreid aanbod van tafels, in rond, vierkant en rechthoek, met een blad in natuursteen, staal of in hardhout.

Laad Meer